Festival SuperPASS


All festival venues

Festivalový SuperPASS je ideální volbou pro hráče na shakuhachi od začátečníků po středně pokročilé. Umožňuje hráčům cenný vhled do mnoha aspektů hry na shakuhachi.

Workshopy shakuhachi
Workshopy shakuhachi vedou profesionální hráči a jsou určeny pro studenty od začátečníků až po středně pokročilé.
Na ISFP 2023 se uskuteční 18 workshopů, každý v délce 60 až 90 minut. Témata workshopů zahrnují hudbu Kinko-ryū, Tōzan-ryū, chrámu Icchoken, chrámu Kyoto Myōanji, tvorbu tónu, speciální techniky, cvičební postupy a jednoduché skladby různých žánrů a stylů. Účast na workshopech ISFP je skvělý způsob, jak se seznámit s rozmanitostí žánrů a stylů hry na shakuhachi.
Workshopy shakuhachi mohou navštívit držitelé ISFP SuperPASS a ISFP FAMILY SuperPASS. Počet účastníků není omezen.

Seznam vyučujících worskshopů: Kinya Sogawa, Genshin Seian, Saikawa Buntai, John Kaizan Neptune, Ichiro Seki, Jean-François Suizan Lagrost, Dietmar Ippu Herriger, Gunnar Jinmei Linder, Marek Kimei Matvija

Odkaz na výukový plán a harmonogram: https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vSe75qdEH-hVCCy3BYjYp-o0Ar5baJ1INu5MJWfVlxp0sMsgLvVvdrmqz9HMYZpGQ/pubhtml#

Festivalový SuperPASS umožňuje vstup na všechny festivalové koncerty, přednášky, workshopy shakuhachi a kurzy ABC. Nezahrnuje vstup na festivalové studijní skupiny.

STAŇTE SE DOŽIVOTNÍM ČLENEM ISFP FAMILY PROGRAMU

Podmínky:

Za 3000 Kč se stanete doživotním členem ISFP Family Programu.
Jako doživotní člen získáte 30% slevu z Festival Passu.
Možnost konzultace při výběru skladeb (a žánrů), které budou vyučovány v nadcházejícím ročníku akce.
Možnost přivést přítele, kterému je umožněno se zdarma účastnit jakéhokoli “hands on” kurzu (včetně bezplatného vstupu na všechny koncerty festivalu).
Abyste udrželi své členství v platnosti, musíte se ISFP zúčastnit alespoň jednou za dva roky.
Velmi si vážíme vaší pomoci.